• 2040 Budaörs Gyár u. 2.
  • Hétfő - Péntek: 7:00 - 15:30
  • +36 1 999 7180
  • info@kor-product.hu

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Fejlesztéseink célja az, hogy cégünk folyamatosan megfeleljen megrendelőink és a piac elvárásainak, megrendeléseinek fejlett műszaki technológia alkalmazásával tegyen eleget.

A lézervágó berendezés és a már meglévő gépek együttes működtetésével cégünk egy jól felkészült, modern lemezmegmunkáló központot alakított ki, mely komplex megrendelések teljesítésére alkalmas, ezáltal erősíti pozícióját a piacon, és növeli hatékonyságát.

A Kor-Product Kft. a technológiai fejlesztések mellett nagy figyelmet fordított arra is, hogy megfeleljen a piaci elvárások közé tartozó ISO 9001:2008 minőségbiztosítási szabványoknak és az ISO 14001:2004 környezetközpontú irányítási rendszernek.

Minőségpolitikánk kimondja, hogy a Kor-Product Kft. elkötelezett a megrendelői által támasztott elvárások és igények teljesítésében, azaz mind a végzett munka minősége, mind pedig a határidő és más követelmények betartása tekintetében a vevő legteljesebb megelégedettségére teljesítsen. Ennek megvalósítása úgy lehetséges, hogy a minőség megtartása és javítása érdekében biztosítjuk a folyamatos minőségellenőrzést és építünk munkatársaink minőségtudatára, szaktudására és szakmaszeretetére. A piacon versenyelőnyünk a gyors és minőségi gyártásban, szállításban és a különlegességek területén jelentkezik. Ennek megőrzésére törekszünk, hogy partnereink a jövőben is elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

A Kor-Product Kft. az alábbi érvényességi területekre vonatkozóan minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz.